| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Městská nemocnice, Almeda a.s.

Hezký den Vám všem.

Předně jsem velice ráda za reakci vrchní sestry na těchto stránkách, a to mě přimělo k tomu napsat, protože pak to má smysl.
16. prosince jsem ráno jela na kontrolu a ačkoliv jsem již aspoň čtrnáct dní očekávala, kdy to přijde, abych byla do vánoc doma, způsobil mi pan doktor prohlášením "myslím, že byste to mohla porodit" lehký šok. Manžel doma se starší dcerkou spokojeně ještě spal a já byla jeho služebním autem v Neratovicích. Pokračování je hodné vyprávění, ale ne psaní, bylo by dlouhé..
Prostě kolem jedenácté hodiny si mě převzala asistentka. Bylo by tu spousta věcí ke sdělení, ale to nejdůležitější byl velice zúčastněný přístup od asistentky a pak i od lékaře a přitom to byl jednoduchý dotyk na ruku nebo rameno... Dává to takový fajn pocit, že nejste "na druhé straně". Také to, že jsem celou dobu mohla pít a kdybych chtěla tak mít i mobil třeba až na sále. Naštěstí to manžel stihnul včas :)
Co se týče stížností na úklid nebo personál, myslím, že všechny maminky zde rodící jsou dospělé a schopné sdělit, co chtějí nebo potřebují, takže pokud si stěžují, že jim nikdo neporadil sám od sebe, nezbývá než říct, že pokud něco nevím, tak je dobré se zeptat, jinak si mohu stěžovat pouze sám sobě a na sebe.
Jediné, co mě mrzí je, že když se mi před dvěma a půl lety narodila první dcera, tak to nebylo v Neratovicích, ale v Krči.
Takže ještě jednou, hezký den.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.