Mab, na tyhle důvody jsem se ptala přímo dr. na sonu a chytal se za hlavu, že by měl být mamograf spouštěčem rakoviny - četla jsem to tu na netu a proto jsem blbec varovala maminku..., aby si dala pozor před mamografem. Dr. mi řekl jen, že žena nesmí na RTG vyšetření nikdy, když má zrovna menstruaci a jinak mi říkal, že opravdu z mamografu je ta dávka minimální a absolutně bezriziková! Po 40 letech se mamograf doporučuje, protože už jsou povolené prsy a RTG v nich něco najde, u mladých prý opravdu nic moc neukáže.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.