Jdu se na vás obrátit s velkou prosbou. Nevíte co se stane, když se dětátku podá špatně nadávkované UM??? Tchýně hlídala 6 týdnů starého syna, mléko jsem měla nasypané v dávkovači a ona to nějak popletla. A to tak, že když jsem spočítala kolik mu dala dávek mléka na 90ml - tak místo 3odměrek (1 odměrka=30ml vody) jich tam do 90ti ml vody dala 10 odměrek!!!! Synek ted spinká, ale co mám dělat? Ublíží mu to nějak? Co bříško? Ach jo, poradte prosím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.