Ahoj už jsem z ní nešťastná.Potřebuji poradit prosím.Používám mop twister od Leifheitu. Po vytření , když se po ní projde vypadá to jako bychom měli mastné nohy,nevím jak to popsat, jsou na ní takové stopy.Třeba i když mi ukápne voda je to potom jako mastný flek.Nevím čím to může být, přípravky jsem už vyzkoušela všechny možné a poořád je to stejné.Už si nevím rady je to vidět hlavně proti světlu. díky za vaše nápady a rady.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.