Panebože, taková chytrá a vzdělaná holka a názor absolutně out. Kolik generací předků nechávalo záměrně mléko zkysnout. Tak se totiž vyrábí tvaroh a tvarohové sýry. Zkyslé mléko se mírně zahřeje a vzniklá sraženina se přecedí přes plátno a nechá vykapat. Tekutině se říká syrovátka. Zkyslé opravdové mléko je děsná dobrota, které se všechny kefíry a podobně vyráběné blivajzy nemůžou ani postavit. Rozdíl mezi zkaženým a správně zkyslým mlékem poznáš velice snadno - stačí si vzpomenout na krabicové mléko - ŠÍLENĚ SMRDÍ. Neobsahuje totiž ani ty "užitečné" bakterie. Přirozeně zkyslé mléko má příjemně nakyslou vůni. Tak voní tvaroh. A je na konzumaci VELICE prospěšné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.