Margotko, to je samozřejmě pravda, ono sluníčko třeba vytáhne i skrvny od kečupu, papriky, mrkve... to je známá věc, ale je fakt, že na přímém sluníčku barevné věci vystavené lícem nahoru utrpět můžou. Mně takhle třeba sluníčko vyžralo na několika věcech bílé mapy v době, kdy jsem prala v sypkém Arielu. Od té doby jsem léta používala tekutý Ariel a teď jsem teda přešla na kapsle a jsem spokojená maximálně - fakticky vypere všechno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.