| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Naprostý souhlas s Lindou. Někdy je opravdu nejlepší hned a jasně vymezit tu hranici. U nás to také funguje tak, že snaha najít problém (vyhovět nějakému vrtochu) paradoxně přináší kolotoč dalších a dalších pseudoproblémů. Vím naprosto přesně, jak by reagoval syn u situace na kolotoči.
"Já jsem chtěl na krokodýla... uáááááá"
"Bohužel je teď obsazený, tak počkáme na další kolo až se uvolní."
"Já jsem chtěl teď... uáááá."
"No já vím, je to smůla, mrzí Tě to, mě taky, ale můžeme počkat."
"Já nechci počkat... uáááá."
"Jestli se chceš svézt, máme dvě možnosti, půjdeš jinam nebo počkáme na volného krokodýla."
"já chci na krokodýla teď! teď teď!!!!"
atd. atd.....
i v případě, že lze okamžitě zařídit krokodýla, např. paní se rozmyslela a z kolotoče slezla, dítě se usměvavé sveze, následně sleze z kolotoče a spustí:
"já jsem chtěl na krododýla rovnou, proč ho ta paní obsadila?... uáááá"
"vždyť jsi se svezl, kde je problém?"
"ale já jsem tam chtěl jít rovnou... uáááá"

a tak bych mohla pokračovat do nekonečna.

Ano, přiznávám, v této chvíli využívám pozice síly a obvykle zařvu: "a dost, uklidni se!" Na nic jiného, co by pomohlo jsem totiž ještě nepřišla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.