Chtela bych reagovat na nazor ze nasilny partner nuze byt v jinem vztahu jiny jako ze tam muze fungovat. Napisu svou vlastni zivotni zkusenost mam par tydnu pred rozvodem prosla sem si opravdu ucebnicovym tyranim vdana jsem 12 let a nepreju nikomu jak vypadalo me manzelstvi ke konci. Byla jsem jen uzlik nervu a s hruzou cekala az se milostpan vrati domu a co zas bude. Bylo by to na dlouhe psani ale chci napsat to hlavni jakmile se rozkriklo ze my dva tak dokonaly par se rozvadime potkala jsem manzelku clovaeka u ktereho byl muj manzel zamestnan nez sel na zivnost. A od ni jsem se dozvedela ze jeji chlap byl z toho myho totalne psychicky mimo, ze kolikrat ani nechtel jit rano do prace pri predstave ze snim ma delat. Nepomahaly ani domluvy z jeho strany aby ho neponizoval pred zakaznikama. A pak mne ta znama rika vis tomu mymu se z nej trepaly ruky proste z toho jak dokaze zdeptat i dospelyho chlapa. Takze jsem opravdu toho nazoru ze psychopati se opravdu nezmeni at maji kolem sebe kohokoli jen si zas najdou skulinku jak toho druhyho totalne rozebrat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.