| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Klíííd ~6~~:-D
Po mě koukají všichni - mladí, staří, dětní i bezdětní. Než jsem se trochu naučila "pracovat" se synovými záchvaty v počínajícím období vzdoru, předváděli jsme solidní divadlo všem okolo každou chvíli. Vřeštění až uši zaléhaly, vzpouzení a vláčení, lehání na zem apod. bylo v ceně ~y~.
Různých "pohledů" a kroucení hlavou jsem zachytila nespočet - a kde teď jsou?

Přesto jsem tak nepoučitelná a divná, že když vidím matku, která vychovává hodně odlišně (rozuměj hruběji a hnusněji) než já, těžko se bráním chuti jí to také dát najevo. Je mi líto pořád dětí a ne matek, kupodivu.~d~

A nakonec - můj syn ode mě ještě nikdy neslyšel, že ho někdo někam odvede, odnese, zavře... Nezná slovo bubák ani žádný ekvivalent. Policisty mu nikdy zošklivovat nehodlám. V tom s mládeží souhlasím.

Já osobně jsem byla v dětství tímto strašena často (i horší kalibr - třeba že mě dají do děcáku a tam teprve uvidím) a je to opravdu hnus. A ačkoli jsem také asi "normální jedinec", skoro bych řekla, že "normálnější" než binary, a zjevně jsem "přežila", myslím si, že si mohli dát tu práci a zamyslet se nad lepším způsobem výchovy ~Rv :-©~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.