| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak tě uklidním - já se v tomto věku dětí psychicky zhroutila a pak to nebylo o nic lepší - jakmile začaly chodit do školky, tak co 14 dní doma s nemocí - samo se vždy prostřídají, takže pořád doma, nemoci se víc komplikovaly (moji práci za mě nikdo neudělal, tak jsem se snažila dávat do školky jak to jen šlo) - prostě ve věku 3 a 4 roky jsem jen pracovala, starala se o děti a domácnost, hádala se s M a sama jsem každou nemoc od dětí chytla.
Není pravdou, že s věkem se starosti s dětmi mírní, moje 7 letka má za sebou 1 třídu a bylo to oproti předpokladům dost náročné - navíc každodenní vodění do školy a školky - s miminem nemyslitelné, takto jsem to zvládala s jazykem na vestě. Já taky chtěla 3 děti, ale s mým M to nejde, byla by to sebevražda.
Možná to máš vše jednodušší - mě daly zabrat hodně ty nemoci (dětí i moje), navíc jsem hlavní živitel a tak cítím odpovědnost úplně za vše, manžel mi spíš život znepříjemňuje, než že bych s ním mohla počítat :-(
Jak děti porostou, budou mít víc svojí hlavu, potřebují kola, brusle, lyže, helmy, jezdí na školy v přírodě - taky není zanedbatelná finanční stránka - atd.
:-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.