| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

My pozvali všechny partnery našich rozvedených rodičů, moje mamka a táta dorazili sólo (táta partnerkunemá), máma se rozešla před svatbou, neposadila jsem je k sobě, ale k matce svědka a vedle táty jeho matku (ten měl radost, ha!). Manželovi rodiče přišli s partnery, nechali jsme je sedět v párech, manželova otce vedle mě, bacechu vedle něj, naproti mě můj otec, vedle něj a tedy naproti tchánovi matka mého otce. Ob jedno seděla manželova matka,sice na místě trochu méně čestném než by se úplně slušelo,ale v nekonfliktní zóně u mé babičky (tam její partner, pak ona).

Hlavní je dodržet páry,pak nekonfliktnost, pak pořadí důležitosti. Nepozvat partnera rodičů bych si netroufla (a to kdybyste viděli toho mamčinýho a i od Petrovy mámy partner je divnej, manžel ho těžce nemusí,ale svatba není pro nás, ale pro rodiče).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.