Přidat odpověď
Kluk půjde do školy až teď v září, do první.
Z toho by se po* i dospělej. Za večer a dnešní ráno mi přišly 4 sms.
V první je, že moje výchova je špatná, že jsem ubohá a že by se sociální pracovnice divila (výhrůžka jasná). A že má hlavní starost by mělo být moje těhotenství.
v druhé sms stojí, že dítě by mělo vypadat hlavně upraveně, aby nebylo cílem šikany, a ne jako zanedbaný chudáček (za to mi nadávají stále, že není dost parádně oblečený). a že tvrdě narážím a způsobuji si problémy (opět skrytá výhrůžka).
Ve třetí stojí, že jsem vážně případ a že lituje mého současného přítele. a že co zaseju, to sklidím, poněvadž jsem ubohá a trapná.
Dnes ráno čtvrtá krásná informace, že když jsem se rozešla s prvním partnerem, nevydrží se mnou nikdo. a udělala jsem synovi prý ze života peklo. a že prý nevěřila tomu co o mě ta šéfová a jacísi lidé říkali, ale teď už věří. (klasická snaha vytvořit ve mně pocit, že jen já nechápu, jak divná jsem, jinak to vědí všichni.) Mé chování je primitivní (protože chci dítě okamžitě vzít k sobě za takových okolností) a lituje rodinu mého současného přítele, už ne jen jeho. V každé zprávě na konci píše, že mi přeje klid v těhotenství.
Předchozí