A vyblbnout pro mě neznamená přefiknout! chybí mi takové to očekávání co bude, ta nervozita jak se k tobě ten druhý přibližuje a oba se stydíte si dát první pusu.. no že se o něco snažím, všichni mě odsuzujete a přitom jsem si teď všimla že nevěra je úplně všude, nikdy si nemůžete být jisti jestli vás ten druhý nepodvedl, já si to myslela, padla jsem na hubu, ale odpustila jsem mu to a nevracím se k tomu..i když si myslím spíš nevědět, i to jsem mu řekla, jestli mě podvede ať mi to raději neříká a stejně mi to řekl..soudit je jednoduché a opravdu nikdy nemůže člověk vědět co kdy udělá..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.