| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý večer Kili,

díky za další odpověď.

Vím, že tady je možné bavit se jen obecně.

Přece jen si ještě dám tu práci a trochu to upřesním -

Toho streptokoka v nose měl v březnu - byl přeléčený pamyconem a Sumetrolimem.

synek bere antibiotika postupně od Velikonoc - první byl AUGMENTIN DUO (na "hlenohnis v nosohltanu, chycená ouška" - ale píchaná je neměl, neměl ani teploty), na kontrole ORL mu byla zjištěna ta zvětšená mandla.

Potom byl 1 týden ve školce a chytl angínu - druhá atb. byl OSPEN (ve výtěru z krku a z nosu "nic nebylo").

Pak byl opět pouhý 1 týden ve školce a dostal horečky, kašel, "špatný" krk, teploty měl 5 dnů, dr. naordinovala opět AUGMENTIN - dobral ho poslední týden v červnu.

2 týdny byl bez atb. (a to byl doma), minulý týden odchodil ve školce a od neděle opět angína a OSPEN - čili toto jsou 4. antibiotika.

Nedá se říct, že každá další infekce je nějaká "silnější", je to prostě pořád stejné, chytá jedno za druhým.

Nemám vůbec špatné svědomí, že jsem něco zanedbala co se týká režimu s ním nebo šetření atd. - synka jsem "netahala" na nějaké náročné a únavné akce či mezi hafo lidí, dokonce jsme se nebyli ani koupat, nedostával ani zmrzliny nebo ledová pití....NIC. Každý den jsme byli venku, na hřišti, je pravda, že on je hooodně živé dítě, takže udržet ho v klidu je dost problém, ale snažila jsem se opravdu podle možností, aby měl dostatek spánku atd.

A jak jsem psala - dlouhodobě a poctivě jsem mu dávala echinaceu, Multivitamol šťávu od dr. Theisse, k antibiotikům vždy i probiotika.
Nyní jsem mu koupila ty nejdražší - Biopron junior.

Nevím, v čem je chyba a jsem z toho už dost zoufalá.....

Na vytržení mandle máme jít, ale příští pondělí jdeme ještě k jiné dr. na ORL - potřebuju ještě názor někoho jiného.....

bohužel naše dětská dr., kterou známe už 11 let (mám ještě staršího 11tiletého syna), tak má od včerejška 4 týdny dovolené, takže zítra jdeme k nějaké zaskakující dr., nicméně jsem připravená ji taky všechno vypovědět a poprosit ji o názor nebo o radu.

Na imunologii jsem volala - objednací lhůty mají měsíc, čili to není tak hrozné, ale potřebují doporučení od praktické dr.

Moje otázka prostě zní:
JAK Z TOHO VĚČNÉHO KOLOTOČE NEMOCÍ VEN??? JAK TO "PŘETNOUT"????
Nechat vyndat tu mandlu??? Odjet s ním někam na měsíc do hor??? Přípravky na imunitu??? Nebo vitamíny, probiotika...??? Můžu říct, že dělám opravdu maximum pro to, aby byl zdravý....ale nějak se to nedaří~n~

Tak strašně jsem doufala, že po tom červnu bude už dobrý, vždyť byl 4 týdny doma!!! A teď zase angína....

OMLOUVÁM SE ZA ROMÁN, snad jste to dočetl celé a díky za radu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.