Až takhle bych to neviděla. Spíše by měl dotyčný hodně zvážit takovouhle práci. Takováhle práce by měla být zaplacená tak, aby mu vydělala na opotřebení jeho auta. Nevydělá-li na to, tak hledat jinou práci. Prostě bych nesouhlasila s tím, aby opotřebovával takhle nesmyslně naše auto.
Ad nové nebo ojeté. Měla jsem ojeté, zachovalé, jen zajeté a po roce se začalo kazit kdeco. Tlumiče, stěrače, motorek na stěračích... auto jsem s radostí prodala a koupili jsme na splátky novou Fábii. Vydržela nám bez oprav 8 let, byla držák, nic se na ní nekazilo a jezdilo se s ní opravdu dobře. Sám kamarád majitel autorizovaného servisu nám řekl, že nikdy není ojetina lepší než nové. U ojetiny ani odborník nepozná, že za měsíc odejde to či ono či tamto a spousta věcí se může projevit až delším užíváním. Teď máme rok novou Octávii-koupenou v akci a spokojenost, snažíme se ji zatěžovat, je zatím ještě v záruce, aby se projevilo, kdyby něco bylo špatně... Pokud jsem v autě denně a jezdím-li sama s dětmi 300 km a více, tak opravdu chci auto bezpečné - umřela bych hrůzou, kdyby měl manžel jezdit takovouhle rachotinou na takové vzdálenosti