Ahoj, už dlouho and touto otázkou uvažuji. Čím myjete koupelnu? Já jsem vždycky omývala koupelnu (vana+umývadlo+záchod) různýma těma pískama jako je cif, real apodobně. Jednou mi všechno došlo, tak jsem sjela celou koupelnu domestosem na záchod a od té doby umývám jen tím. Krásně to všechno vyčistí a nezůstává po něm žádnej písek nikde.
Co sjems e bavila se známýma, tak to nikdo nepoužívá, takže je to vlastně taková vychytávka :-D To máte taky nějakou? :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.