Zmražením se deemulguje, takže se Ti oddělí vodná fáze od globulí tuku obalených bílkovinami. Tj. po rozmražení bude mít jiné vlastnosti a nepůjde šlehat. Ale zdravotně se jí nic nestane, takže na vaření ji pak můžeš klidně použít.
Nebo ji ušlehej a na pečicí papír nastříkej tvary, dej zmrazit a pak sesyp do krabičky. Při ušlehání už se bílkoviny zesíťují a pěnu pak udrží. Pak tím můžeš zdobit moučníky, akorát ne moc dlouho (tak měsíc), ony ty tukové věci se v mrazáku kazí docela rychle.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.