Teď jsem zhltla řádek sprostých slov. Já jsem rodila 3x v Uherském Hradišti. 2x spokojenost. Potřetí nemám slov na tu p. doktorku (a nemyslím paní). Asi budu muset chodit k psychologovi, fakt jsem z toho pořád špatná, pořád se mi to vrací, mám děsné sny. Pořád o tom s někým musím mluvit, vím, že jsem s tím trapná, ale nemůžu si pomoci. A já bych si asi těžko vybírala PA, když veškerý volný personál běhal kolem mě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.