My (skoro) všechny fotky vyvoláváme, ale jinak je máme i na rajce.cz - zaheslovaná alba. Ovládání velmi jednoduché (zvládne moje osmdesátiletá tchýně), program tedy stažený mám, ale není to potřeba, fotky jdou nahrávat i rovnou z PC. A pohoda jazz... Je fakt, že jsem za to jednou byla hodně ráda, protože mi vyhořel počítač a už nikdy jsem z něho nedostala nic, fotky ještě nevyvolané, ale naštěstí nahrané na Rajčeti, takže jsme o ně nepřišli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.