| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No - zkušenosti pár let.

Mne vždycky lékař, který mi sdělil (v té době) "měřte se" ..... připadal jako naprostý kretén, protože jsem vždycky přistála s kalendářem teplot za pár měsíců zpátky.

U nás tohle období trvalo jen necelý rok, ale řešila jsem problém v prvním manželství, abych zjistila, že jen asi umělé- dárcovské.

Pak jiný muž, partner - a taky se nedařilo, ač děti měl a má.

Takže, když jsem konečně natrefila na lékaře, který pomohl... vstupní prohlídka, krevní odběry včetně zkoumání hormonálních hladin, podrobná diskuze o menstruačním kalendáři i o průběhu sexu (fakt)... A krom toho přesně - manželův spermiogram.

Absolvovala jsem laparoskopii a dva měsíce hormonální kůry (nevím už ... UTROGESTAN? NĚCO PODOBNÉHO - FAKT JSEM PITOMÁ NA JMÉNA A NÁZVY)... nedělalo mi to moc dobře, ani nám společně plánovaný sex, takže jsme se dohodli, že vysadím hormony, pojedeme na dovolenou, dostala jsem nabídku nové práce.. plat skoro dvojnásobný... HLAVNĚ KLÍÍÍD

A za dva měsíce jsem měla "fakt" žaludeční vředy, MS v mezích normy... (po mnoha dnech) a dovolenou mi nedoporučil lékař....

Těhotná 12 týdnů.

U lékaře nic nepříjemného, teorie některé se asi vyplácejí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.