| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nevím, proč nebyla účastníkem dědického řízení - je to již paní důchodového věku - ale zřejmě, jak to tady čtu od ostatních, tak její bratr zařídil pohřeb a dále uvedl, že po zůstavitelce nezbl žádný majetek (osobní věci byly zřejmě mizivé hodnoty a její platební kartu měl v držení již za jejího života). Bratr žil se zemřelou matkou v jedné vesnici, paní odešla za manželem do vzdáleného místa.
Jinak jsem nevěděla skutečnost, že se dary za života započítávají na budoucí dědictví - pokud tedy nějaké hodnoty po zůstaviteli zůstanou.. Díky za ty informace..
Ale v tomto případě po zůstavitelce zřejmě nic nezůstalo a tak není na co apočítávat - a nějaké sliby, co jí syn ohledně sestry dal, může paní zapomenout..

Já vím že ta situace je jak je a paní s tím nic nenadělá, jen zkouším, jestli to mám v hlavě dobře srovnané a jestlib tady někoho nenapadlo nějaké řešení - kdyby existovalo..

Díky moc všem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.