| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vozík jsme pořizovali na dvojčata, ono ve dvou přepravit 3 malé děti jinak ani nešlo, já měla staršího v sedačce za sebou a manžel dvojčata ve vozíku. Nepřijde mi to víc nebezpečné než jakákoliv jiná jízda na kole, byly ve vozíku spokojenější než na sedačce, zdá se mi to spíš i bezpečnější než v sedačce za sebou. Když jsem jela jen já, řidiči si hodně troufnou předjíždět, vecpat se tam i když jede auto proti. U vozíku nikdy, to je prostě jasný, že se tam nevejdou a počkají. Vozík jsme dovybavili blikacími světly, je na něm veliký reflexní trojúhelník, má praporek. Veliká výhoda u něho je i úložný prostor, když má člověk za sebou dítě na sedačce, nevezme si ani batoh. Děti si tam můžou hrát, pro maličké děti jsou novorozenecké vložky, dá se dokoupit i výbava na běžky.
I jsme ho hodně používali místo kočárku do terénu, je to jak když člověk jede s kárnou, dostane se s tím takřka všude, kam ho pustí jeho šírka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.