| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cyklovozík máme a podle mě je to úžasná věc.

Přiznám se, že za kolem jsem ho ještě neměla, protože kolo nemám (ukradli mi ho), ale užívám ho jako kočárek nebo s ním jezdím na in-line bruslích. To většinou kombinujeme s procházkou. Na in-line bruslích jezdím po cyklostezce. Potom je sundám. Dám do obrovského úložného boxu a jdeme krásnou procházkou v lese. Díky velkým kolům se s ním dostanu prakticky kamkoliv.

Moc se mi líbí také využití s dalšími doplňky. Možnost vzít dítko na běžky i na další sporty. Podle mě to není pro dítě žádné utrpení, jak se píše v některých komentářích. Lidi vždycky na všem něco najdou. Podle mě se skvělé, že se dítě může účasnit mnoho aktivit s rodiči.

Mám jednoho syna postiženého. Když jdeme třeba na písek, chci jim vzít s sebou hračky na hraní. To, ale bohužel nemám u invalidního vozíku kam dát. Cyklovozík to všechno vyřeší. Není problém s ním jít ani do obchodu (tam kde se vejde u kas). Do úložného prostoru nacpu dvě plné igelitky a s ničím se nemusím táhnout.

Jinak jezdit po silnici bych se s ním také bála. Hlavně kvůli bezohledným řidičům, ale jet s ním po cyklostezce nebo do přírody je podle mě skvělý výlet. Navíc většina vozíků už je dnes odpružena nebo se dá odpružení dokoupit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.