Přidat odpověď
Dr. Havlín je i gynekolog pro dospělé ženy, doposud jsme k němu chodily cca 8 let /!!!!!!/ já i moje dospělá dcera. Právě s ním a jeho sestrami jsme teď obě /dcera 19 let/ udělaly velmi nepříjemnou zkušenost.
Odcházíme k jinému lékaři. Dcera odjela na 6 týdnů na neplacenou dobrovolnickou brigádu a turistiku do ciziny a ptala se sester, jak ošetřit, abych v její následné nepřítomnosti mohla vše vyřídit, tj. sdělení výsledků LABORATORNÍHO VYŠETŘENÍ, DIAGÓZA, LÉČBA ATD.. NEŘEKLY, ŽE JE POTŘEBA PŘEDEM PODEPSAT PLNOU MOC PRO MOJI OSOBU. Po deseti dnech mi ony i dr. Havlín dělaly problémy se sdělením diagnózy, NIKDO Z NICH MNE NEUPOZORNIL, ŽE SICE NEJDE O NIC VÁŽNÉHO, ALE JE TŘEBA, ABY SE LÉČIL I PARTNER MOJÍ DCERY, OBA DVA LOKÁLNĚ I ANTIBIOTIKY. Dcera studentka v cizině i já a její přitel zde, jsme byli nervózní a navíc dle sdělení jiného lékaře potřebuje partner při návštěvě urologa ZNÁT DIAGNÓZU SVÉ PARTNERKY, ABY VŮBEC MOHL BÝT LÉČEN.
Dcera tedy za své malé peníze volala osobně z ciziny do ordinace, tak jak TO PO MĚ POŽADOVAL LÉKAŘ V JEJÍ NEPŘÍTOMNOSTI. Sestry i lékař hovor neustále protahovali, i když věděli, že volá z mobilu ze zahraničí na pevnou a je studentka a nakonec jí STEJNĚ NIC NESDĚLILI!!!!!!!!!!!!!!
Předchozí