Přidat odpověď
Ty brďo, to bude velký - ta restaurace mlýn, to je ta, jak dole měli kdysi - nebo mají - vystavený ty zbraně? Kamarádi si to vymyslili báječně, tak hlavně počasí..
Mě teda Claire holčička pěkně překvapila a hrozně jí to přeju!
My jsme před pár dny dorazili z HR, byli jsme s dětmi a babičkou, tam jsme jeli přes Plitvičky a jak teď zrovna běží v tv Petrolejový princ, tak je mi po tom Chorvatsku smutno. Byli jsme na ostrově Brač a když jsme tam přijeli, třetina ostrova hořela nebo byla po požáru. Naštěstí jen mimo vesnice. Pět dní jsme s Jirkou vyjížděli na lodi na potápění - bylo to docela drsný, sedm chlapů a jen dvě holky, na lodi, teda měla tak deset metrů, nebyl ani záchod, tak se čůralo ze zadního plata do vody, k tomu potápěčská výstroj váží 35kg, do toho vlny, no první den jsem i blila. Ale nakonec to bylo super, potápěli jsme se na rybičky i do různých jeskyní, jedna z nich byla dokonce krasová, takže mezi krápníky... No tohle jsem trochu nezvládla, normálně se mi zamotala hlava a chtěla jsem nahoru. Možná se mi podaří dát na fb video. Děti hlídala babička a poslední den jsme byli s nimi na pláži.
Ještě do půlky srpna mám dovolenou, ale už musím po večerech trochu začít dělat do práce. Táňa má pozítří pět let, tak bude malá oslava, Ondra jede na tábor.. Jenom teda to počasí je hrozný, bylo vůbec letos nějaký pořádný léto??
Předchozí