Rádá bych se s Vámi podělila o mou zkušenost s léčbou samovolných potratů. Je mi 22 let a už 3x jsem potratila v 6-10 týdnu těhotenství. Má gynekoložka mi doporučila Podolí, které má prý v tomto směru úspěchy. V lednu jsem se tam vypravila poprvé k nejmenované paní doktorce a musím Vám všem sdělit, že pokud by byla jiná možnost, tak už tam nikdy nevkročím. Paní doktorka se dívá pouze do svých papírů a nic se od ní nedozvíte. Když Vám odebere hromadu krve, tak ani nevíte na co, a když se na to zeptáte tak Vám odsekne a stejně se nic nedozvíte. Máte-li jít na nějaké vyšetření, které je nepříjemné a máte strach, místo aby Vás utěšila, tak Vám vynadá a řekne ať si chodíte teda jinam. Pokud to nebude nutné, kvůli této zkušenosti (pouze z ambulance) zde nikdy rodit nebudu!!! Máte také nikdo tyto zkušenosti?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.