Jano, Dančo,
syn bral VŽDY u atb. i probiotika, a stejně to bylo nanic - po týdnu ve školce byl zase nemocnej....už jsem vystřízlivěla z té myšlenky, že když bude brát to nebo ono, takže URČITĚ zase neonemocní - my toho už na imunitu vyzkoušeli hafo.
Momentálně jsem mu koupila ty nejdražší probiotika - biopron junior (sáčky na rozpuštění), tak jsem zvědavá, jestli to pomůže.
My vyzkoušeli už úplně všechno - echinaceu, multivitamol šťávu, ty probiotika - a zatím to nemá žádný účinek. Letos měl od dubna každý měsíc atb., poslední dobral v neděli na angínu - dostal ji po jednom odchozeném týdnu v prázdninovém provozu školky, myslela jsem, že mě klepne....
na září jsme objednaní na mandlu - tak jsem zvědavá, jestli se tam vůbec dohrabeme (na zákrok musí být zdravý). Je to nanic.
Jedině že od minulého září bral preventan junior - zřejmě to ho zachránilo od toho, aby byl nemocný už od nástupu do školky. Celý podzim až do poloviny ledna byl zdravý a pak to začalo a nemíní skončit
Starší syn nebral žádná probiotika (vůbec jsem netušila, že něco takového existuje), zeleninu a ovoce nejedl, jenom jablka a byl oproti mladšímu zdravý jak řípa!!!!!
takže babo raď
- v té imunitě, já tady mám pročtené už všechny příspěvky odzadu dopředu....