nemáš zač, nemám čas tu dočítat, byla jsem se holit
ba ne, ale koukám, jak tu bojuješ proti proudu
ale nemám čas si oholit podpaží, to je fakt hodnotná výmluva nebo chci ve sprče relaxovat a ne se holit
ale je to jedno, koukám na tu diskuzi jak blázen, zakladatelka chtěla vědět, jak se na to kdo dívá, tak dostala odpovědi, že někdo to nepostřehne, někomu to nevadí a někomu to holt vadí, mně skutečně okamžitě naběhne, že je ten člověk šmudla, tak alespoň zakladatelka ví, že to taky někomu nepřijde úplně v pohodě, asi ani jí, když si přeci jen vzala triko, aby to nebylo vidět, vzala si to triko kvůli svému pocitu, že by se necítila v pohodě, to vypovídá o všem, ne proto, že by měla obavu, že by jí někdo něco řekl, ikdyž si myslím svoje, nikdy bych to neřekla, a nevěřím, že by někdo řekl. Když jsme byly s mamkou v roce 1990 na půl roku u bratránka v Kanadě, mně 16, mamce o 18 víc, jeho manželka, že prý jdeme plavat a donesla nám žiletky, tak jsme na ní koukaly a mamka zavelela, že my nejsme blázni, že se holit nebudeme, že to pak naroste ještě hustší, tak jsme vyrazlily s neoholenýma nohama a bylo nám tam všemi dáno patřičně najevo, že jsme špíny. Víckrát jsme neoholené nevylezly, byla jsem v prváku na gymplu, když jsme se vrátily, já s těma oholenýma nohama, byla jsem totálně za exota, prý oholené kuře. No na maturáku už nebyla jedna jediná neoholená