Přidat odpověď
klídek, ono fakt 140,-Kč vstup JEN DO PARKU (který je mnoooohde přístupný zcela zdarma) JE nezvykle vysoká taxa a taky by se mi nelíbila, ačkoli nedostatkem peněz netrpím. Stejně tak mě točí jak dokáží vydělávat na parkovištích - pod 100,- to většinou nejde... tady to znám takže parkuju v nejbližší vsi a dojdeme procházkou, ale často mě to docela zkazí náladu, protože o tom že by to parkoviště někdo udržoval nemůže být většinou ani řeči.
Mimochodem k těm prohlídkám - vloni jsme vlastně nejdelší absolvovali v Bozkovských jeskyních, tam to jinak než s průvodcem nejde. Skupinka byla tak 15 lidí, takže ne moc, vybavení jsme byli dostatečně (vím že je tam zima tak jsem dětem vzala tepláky a bundy i když venku byl pařák), a i jsem s sebou měla mamku, abychom kdyžtak byly 2 dospělé na 2 děti a ne přesilovka. Pan průvodce byl milý, vtipný, opravdu na svém místě. Jeskyně krásné, tajemné. Přesto se obávám že moje děti tak trochu tu prohlídku zruinovaly, protože dcera v jednom kuse kňourala "mě je zima" a synek "já chci domů", svými vysokými hlásky které v tom podzemí docela rezonovaly.... uff.
Předchozí