| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Konečně jsem se odhodlala začít běhat. Když jsem byla bezdětná (bydleli jsme ve městě), běhala jsem s manželem. Teď bydlíme na vesnici, máme dvě děti, takže společné běhání nepřichází v úvahu. Pořád jsem přemýšlela komu říct, abych nemusela běhat sama, ale na nikoho jsem nepřišla (moc lidí tu neznám). Takže běhám sama.

Postavu mám normální, ale sama vím, že to není takové, jak by mělo být. Mám špek na břiše (jak jsem nedávno tady četla převis neboli napič.ík ~t~).

Pro začátek jsem si zvolila trasu, kterou uběhnu za cca 30min (+-) (asi 4,2km, musím si to přesně změřit na mapě). Postupně bych chtěla přidat, ale kdo ví, kdy k tomu dojde. Myslíte, že to má cenu, když je to jen 30min? Manžel tvrdí, že skoro ani ne.
A u mně je ještě "problém", že čím více se hýbu, tím mám pak za chvíli větší hlad ~f~ Takže jak jsem dobíhala domů, už jsem myslela na to, jak se nadlábnu ~d~.

Ještě se chci zeptat, v jakém rozmezí by se měl pohybovat tep?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.