| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak tedy: bolest pociťuji na jednom místě v pravé hýždi - na šířku dlaně od toho místa, kde by člověku rostl ocas z těla ~:-D, jakoby hluboko uvnitř - prostě mě bolí pravá půlka zadku ~:-D. Odsud za určitých okolností vystřeluje dolů do nohy. Tu bolest bych připodobnila k růstovým, když jsem byla dítě. Zabolí to, když mám na pravé noze váhu a zkusila bych na ni přidřepnout. Teď s miminem typicky, když se nakláním doprava nad postýlku, mám na pravé noze váhu a potřebuji ho položit pomalým, táhlým pohybem, nemrsknout tam s ním, to trpím, úplně občas podklesnu k zemi...chytalo mne to už před těhotenstvím, ke konci něj to bylo horší, třeba se v posteli otočit, dělalo mi problém tu nohu pomalu zvedat...mám takovou soukromou teorii, co za to může - dávám pravidelně dlouhodobě nohu přes nohu - pravou přes levou, a mám hodně "blbý" zvyk obtočit ji ještě kolem kotníku levé nohy (zní to děsně, zkrátka ve výsledku palec pravé nohy spočívá na vnitřním kotníku levé). Pokud někdy dám levou nohu přes pravou, nikdy ji takto netočim a proto soudím, že ta bolest v pravé hýždi. Co s tím? Přestat s dvojím obtáčením bude těžké, ale půjde to. Ale co k tomu, cvičit? Navštívit Dr.? Neurologa? Nikdy jsem s pohybovým aparátem nikde nebyla, ani na masáži, rehabilitaci...proto netuším.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.