Miilu, ztratila jsem kufr asi před dvěma nebo třemi lety. Protokol jsme sepisovali hned na místě na letišti u přepážky ten den, co se kufr ztratil. Manžel nic nesepisoval? Kufr se mi ztratil cestou do zahraničí a pak jsem dostala od aerolinek (v podstatě hned) nějaké peníze - jakousi náhradu, abych tam nějak přežila a mohla si koupit to základní. Víc peněz mi dali až asi po měsíci (nepamatuju si přesně), až se to zavazadlo přestane hledat. Tak hodně štěstí. Dost to naštve, ale překvapuje mne, že to manžel nějak razantně neřešil hned a že musíš zjišťovat informace tady.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.