Můj partner by ti řekl, že si práci vymýlíš. Kdybys dělala jen naprosto nejnutnější věci, zedřená nebudeš. Proč mu přebíráš papíry? Já mu je skladuju tak dlouho, až on sám se jednoho dne rozhodne, že jde na to a fakt si je přebere podle sebe. Někde jsem četla, že chudáci chlapi nemají ani kousek domácnosti podle sebe, možná tak dílnu. Já mu tutíž nechávám prostor obsluhovat aspoň svoje papíry a účty od čistě svých nákupů a oprav. Když pak něco hledá, je to mazec, ale fakt po 2 dnech vždycky našel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.