| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

To je šílený ~n~~n~~n~~n~
Ten vztek mi přijde přirozený. Já už jsem tu na její adresu cosi říkala při Tvém prvním příspěvku. Protože mi fakt nepřijde normální s někým být, začít zařizovat byt a pak říct, že se stejně NEZAMILOVALA. Tohle mi hlava nebere. Přitom Tvůj syn je pro mě cizí člověk, ale sere mě to z principu, že takový lidi jsou. Mám taky dvě děti a budou se jednou setkávat s jinými lidmi a při představě, že narazej na nějaké hovado...

Na druhou stranu si myslím, že mít vztek na někoho jiného (že tu bolest můžou někam směřovat) je lepší, než na sebe. Jsou třeba případy, kdy neštastnou náhodou za smrt dítěte může rodič. To musí být extra peklo. Podle mě se druhým i odpouští snáze, než sobě. I když obdivuju všechny, kteří odpustit dokáží. ~6~~6~~6~

Každopádně bych Vám přála to pověstné, že čas to zahojí. ~6~~6~~6~~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.