tak to neboj, to aroma jim po rozmražení zůstane, taková kulajda nebo houbová omáčka v zimě
Jinak prý nějaký enzym, prý je vlastně každá houba nejedlá, kromě syrovinky, proto se musí tepelně upravovat těch 20 minut, jinak člověka nadým. schválně pohledám na googlu, jestli tam něco nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.