| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Možná budu tomu trochu rozumět, studovala jsem sport. Jeho obecné pohybové nadání určitě nerozvine fotbal. Nejlepší je začít okolo 4 let s pohybovkama, gymnastika, ale ne takový ten dril sportovních gymnastů, to na mysli nemám. Taky je potom dobrá atletika, zpočátku je to všeobecná, bez výběru disciplíny...
Já se např. u svých dětí budu snažit, aby zkusili všechno a potom podle jejich tělesných a morálních předpokladů vybrala. 6letý kluk chodil rok do gymnastiky, skvěle se naučil základy, hrozně moc mu to dalo, zkoordinoval tělo, protože máme tatínka volejbalistu, začíná teď hrát volejbal, má současně velké předpoklady, že bude vysoký. Krom toho bych ale chtěla, aby alespoň rok chodil do plavání. Maloši mají 4,5roku, tak bych je dala taky ráda na rok na gymnastiku, potom plavání, na holce je vidět, že je opravdu pohybově nadaná, bude vysoká, takže možná atletika...je to těžké takhle dopředu vybírat, ale min. představu mám.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.