| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tyjo..pro mě je to, jak se moje děti chovají, stejně důležité jako to, jak se cítí. Dohromady mi to potom dává to, jaké jsou.
Ale často mívám pocit, že jsem poslední dinosaurus tohoto názoru. Čímž nijak neobhajuju zavírání na záchod, určitě existují sofistikovanější výchovné metody.
Mě matka na záchod zavírala, pamatuju si to, nejdřív mi to vadilo, bo jsem se tam bála (starý činžák a mohutná osvěta o rituální nečistosti záchoda ~t~), pak mi nějak došlo, že to nebude tak krutý a být zavřen na WC fakticky znamená mít klid, matka mi alespoň na nějakou dobu dá pokoj, přestane prudit s neustálými požadavky a já mám veget. Jenže jí to dost rychle došlo taky a bylo po zavírání, prostě mě kalsicky zmlátila a jelo se dál ~t~.
Na vážno si myslím, že není pro děti bez užitku, když se učí ovládat se a odkládat slnění svých přání.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.