včera jsme navštívili naší školku na pul dne. První dojem dobrý, ale když jsem si to pak večer zpětné promítala v posteli...?
V naší školce nejsou žádné jiné hračky než pomucky. Mě se však zdají celkem duležité takové ty hry na mámu a tátu ve školkový kuchyňce, či společné budování nějaké autodráhy atd.. Jak to vidíte vy?
Jaký program mají Vaše děti ve školce?
...najednou se mi nějak zdá, jako by přicházel o takové to hravé období. No, ještě máme čas přemýšlet, ale zajímalo by mě, jak to vnímají jiné maminky a jestli třeba v jiné školce se k tomu staví třebars trochu jináč.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.