Anett, on ještě po práci staví barák, Přijde z práce po noční a jde se zedníkama na stavbu, aby to bylo vše rychleji hotové a i lacinější. Tak pak když přijde domů, je myslím moji povinnsotí mu dát nějaké jídlo a ne aby si ještě něco připravoval sám. Prostě jsme se tak dohodli, že já budu mít na starosti domácnost a on stavbu. I jsem mu říkala, jak se teď cítím a on se snaží, ale stejně mě to ubijí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.