Ahoj Janko,
vím, že chodíš sem na diskuzi, možná že si mě pamatuješ....řešila jsem i zde synkovu zvětšenou nosní mandli, a že jsem zkoušela sama dávat lymphomyosot (někdy v květnu)...pak jsem psala, že jsem s tím skončila, protože po 3 dnech užívání dostal hnusnou angínu, takže jsem si to "spojila", že jsem mu tu angínu těma kapkama vyprovokovala a už jsem se k homeo nevrátila..
No, nicméně - na konci července jsme byli u jiné ORL doktorky, která se kromě klasické medicíny zabývá i enzymo a fytoterapií i homeopatií a biostimulačním laserem. Tahle doktorka se vůbec jako první zajímala o synka jako o "celek" i o to, co jsem mu třeba dávala - jaké vitamíny, echinaceu atd....a hned mu nasadila lymphomyosot 3x denně 8 kapek. Říkala jsem jí, že jsme to zkoušeli, pak přestali...ujistila mě, že to s tou angínou nemohlo mít souvislost.....
Takže už 14 dní synek bere opět ten lymphomyosot. Je pravda, že žádné onemocnění - zatím, honem ťukám - nechytl, bereme ho naprosto poctivě + s vynecháním mentolu + zuby mu čistím homeopatickou pastou - prostě dělám všechno proto, aby to braní bylo co nejúčinnější.
Chtěla jsem se tě zeptat - ty jsi tu psala, že tak po měsíci bych měla vidět nějakou změnu - k lepšímu??? Jinak ty kapky se prý berou tak 2-3 měsíce....
Právě že minulou středu jsme byli opět u té dr. - na výtěrech z nosohltanu a říkala, že stejně ho to vytržení nemine
....tak hrozně moc věřím těm homeokapkám, že mu pomůžou a mandle se mu třeba sama zmenší (četla jsem tu hodně zkušeností, že opravdu to potom takhle dopadlo, že na zákrok jít nemuseli) a ona usoudila na vytržení....tak jsem zase skouzla do pesimismu....
Omlouvám se za román, děkuju za odpověď