| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Haaribo,
tady to asi není o tom, jestli na zahradě/doma, ale spíš o tom, jestli sám/s lidmi. Ti, co jsou protoi zahradě, mají nejspíš představu, že pes se nechá na zahradě a celý den je tam sám. Ale to tu nikdo nepíše a nepsal ~a~. Jen to, že tomuto plemenu je na zahradě lépe, protože mu tam není takové horko a pak zakladatelka, že chovatelka chtěla, aby byl psík doma, aby byl co nejvíce v kontaktu s lidmi, což je správné, kvůli socializaci. Ale nic to nemění na tom, že mu později na zahradě bude lépe, pokud tam s ním budou jeho lidé..

Já jsem teď dávala po třech měsících pryč nalezené štěně. Našla jsem ho jako asi čtyřměsíční, nedala ho do útulku a doufala, že se najde majitel (asi ho nakonec nikdo nehledal, nejspíš ho tu někdo vysadil z auta za tím účelem, aby si ho někdo vzal, měla jsem tu o tom své téma začátkem května). Nechala jsem na stránkách útulku inzerát, máme už čtyři starší psy a pátý pes, štěně a ještě většího vzrůstu, to už na nás bylo trochu moc. No a stejně to vypadalo, že nám nakonec zůstane. Pocity jsem měla různé, chvílemi podobné těm, co má zakladatelka, na psa jsem neměla čas, ale do útulku jsem ho dát také nedokázala....
No vlastně to bylo vysvobození, když se po třech měsísích ozvala paní, že by si ho vzala. Pejsek se prý má dobře (psaly jsme si zatím jednu sms, je to týden, co si ho odvezla). Nejdřív jsme to já a nestarší holka trochu obulely, ale rozum říká, že mu tam bude lépe, pro paní bude středobod světa, je v důchodu, bude na něj mít čas...
Ale za ty tři měsíce už si člověk hodně zvykl, to jo....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.