Ahoj Martino,
moje dcera má diGeorge syndrom. Tvé obavy plně chápu. Kdybych byla ve tvé situaci a dozvěděla se o syndromu již v těhotenství a měla informace z netu o komplexním syndromu, pravděpodobně bych se rozhodla o ukončení těhotenství. Realita je však úplně jiná a jsem šťastná, že jsem v takové situaci nebyla. Srdeční vadu a následně diGeorge syndrom zjistili až po porodu. VSV úspěšně odoperovali v MOtole a nyní po kardio stránce je zcela v pořádku. Imunitu sledujeme a první rok jsme často navštěvovali ORL(zánět ouška). Nyní je v pohodě. Má starší ségru (zdravá), s kterou řádí o sto šest. Samozřejmě, že na netu články sleduji a neubráním se srovnávání a předvídání, kdy co může nastat. Více ji pozoruji a snažím se chránit před nemocemi. Na imunologii je sledovaná, ale žádné preven. léky nebere. žádné obličejové vady nemáme, pokud nepočítám odstátá ouška
Je to šikovná holčička, z které máme všichni velkou radost. Rozhodování nebude lehké, obvzlášť, když čerpáš informace z netu, které jsou dost drsné. Držím ti palce.