Přidat odpověď
já jsem moc spokojená s masovejma konzervama z Lidlu, vepřová a krůtí, je v nich cca 95% masa, jsou opravdu dobré, loni jsme byli s klukama 14 dní v Polsku u moře a vařila jsem vlastně celou dobu, tyhle konzervy jsem hodně užila a sřtídavě k nim dělala těstoviny, rýži, noky, přidala konzervičku Bonduel (hrášek, kukuřice, nebo směs), těstoviny s kečupovou omáčkou, rizoto aby nebylo suché tak dělám ráda se smetanou (trvanlivou v krabičce) a trochu kari na ochucení,byla to ňamka a hned hotové. Nebo předvařená čočka je za chvíli a k tomu volské oko, ohřát párek, když zbyde čočka na druhý den, tak ji přidám do čočkové polívky od Vitany, třeba tam nakrájím nějakou tu konzervu či salám, případně trošku zahustím jíškou a je hotovo.
Předchozí