Ahoj Jani s dětmi 3 roky + 2,5 měsíce (platilo v červenci :o) ),
četla jsem tvůj příspěvek z července. Nefunguje ti ale zadaná mailová adresa, tak píšu touto cestou. Zaujalo mě na tvém příspěvku, že ti syn nesměl na pokoj. Už jsem o tom četla jinde, že se to nesmí, jen mě zajímá, jestli jsi to zkoušela ho tam mít nebo jak jsi byla poučena, že tam nesmí. Já byla před rokem v porodnici na návštěvě u kamarádky, a žádná sestra si ničeho nevšímala, měla jsem s sebou půlroční dítě v autosedačce a byla tam i další kamarádka taky s půlročním dítětem. Nikdo se nestaral o to, jestli ty děti vezmeme na pokoj. Na druhou stranu je pravda, že jsme povídaly před pokojem na chodbě a na miminko jsme se byly jen na chvilku kouknout do pokoje. Za celou dobu jsem ale nikoho z personálu neviděla. (V té době jsem o nějakém zákazu nevěděla.) Tak si myslím, kdyby se Anička na ten pokoj dostala, všiml by si toho někdo? Nebo když budeme na té chodbě, to už nevadí? Nebo jestli s tím má zkušenost někdo jiný, ráda se poučím. No asi bych stejně radši povídala na chodbě, ale co když budu přece jen chtít Aničce miminko ukázat?
Předchozí