Zerat, ve stromu diskuzních příspěvků jsem si vyznačila tvoje příspěvky ) snad jsem něco nepřehlédla) a našla jsem jen jeden týkající se vztahu víra a společnost, další jsou Tvým vyjádřením k víře. To je v poho. Ale , kde je teda ta diskriminace??? Já nechci být rýpavá, vážně ne. Zajímá mě v čem se věřící, cítí být diskriminováni. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Jinak já tohle např. při hledání práce netajím, protože už u přijímacího pohovoru vyjednávám volné soboty, takže o tom mlčet nelze. Nicméně opravdu jsem s tím nikdy neměla problémy-dokonce u dvou zaměstnavatelů to brali jako klad. --------------------------------------------------------------------------------------------------------
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.