| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

my dostali povlečení - od manželovi sestřenice - byli jsme nadšení a stále jsme, jedná se o bavlněný satén,hezký vzor a vždy když ho povlíkám vybaví se mi naše svatba a sestřenice,která nám ho dala.

Také jsme dostali příbory - sadu,požádali jsme o ni. A také jsme dostali sadu dezertních lžiček o které jsme nepožádali a kroutily se mi nad ní palce u noh a teď jsem ráda,že mám 12 lžiček,protože mi pořád nějaké chybí - když je oslava a dá se káva a dortík, když si dcera vezme 2 lžičky k jednomu jogurtu a další dvě jí spadnou na zem ...~t~

Pak jsme ještě dostali pánev WOK - také fajn dárek

Takže jen samá pozitiva.

Jediné negativum vidím o vánocích - vždy dostanu nějaký ručník - jednou je modrý,podruhé oranžový ~4~ Mohla bych je začít prodávat ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.