Přidat odpověď
Já vím, že mám asi pomalý metabolismus - nic divnýho v mým věku. Jenže já zkoušela nejíst a to nejde, je mi zle, myslím fyzicky zle - točí se mi hlava, klepou ruce, uvnitř se všechno sevře, mám problémy třeba jen stát, bojím se udělat krok, abych neupadla.
Prostě mi chybí energie. Doufám, že nikdo mě nebude v jiných diskuzích nazývat vorvaněm a nepoužije to proti mě - 170/75 kg - jinak mám právě velký břicho, jiný ženský s takovým břichem jsou před porodem.
A jídelníček? Snažím se jíst 5-8x denně, ráno snídám /bez toho bych po cestě do práce umřela/ normálně - celý krajíc chleba s něčím plus kafe /to taky musím/, oběd normální v restauraci, mezi tím sním 2x něco - to něco je ovoce - třeba 1 broskev, banán, jablko - co je na trhu - ale 2ks dopoledne. Odpoledne jím podle svého programu, aby mi nebylo blbě - cca do 5ti hodin zas spíš to ovoce /vím, že bych neměla, ale chroupat mrkev celý den se mi nechce/, teď jsou rajčata, tak třeba v průběhu odpoledne 3-5 rajčat jen tak, pak normální večeře - podle rodiny a když mě pak honí hlad /protože já chodím spát hodně po půlnoci, tak aby mi zas nebylo blbě/, tak tu mrkev - zelí ne, po tom je mi blbě - a nebo teď jím i kedluby. Tak sázím na ty odpolední fresh šťávy, že prý dodají energii, ale žádný základy na špeky. Tak nevím.
Před tréninky 2 hodiny nesmím jíst, jinak by mi bylo blbě, a po nich je mi zas blbě a slabo - takže to mám právě tu mrkev na chroupání. Z plavání mi říkali, že když bych měla ty šťávy, že by to určitě bylo lepší.
Předchozí