Přidat odpověď
Což ovšem ten lékař vyhodnotil, jako že je na převoz. Každopádně jsem zvědavá, jak dopadne soud, protože v případě, že ona rodička vyhraje, nastane tady velmi zvláštní situace, protože soud v podstatě do budoucna vzkáže asi následující, pokud rodíte překotně doma, kdo vám dokáže, že to bylo překotně, nebo že jste si to dama úmyslně odbyly, při poslední fázi zavoláte rychlou, ti stihnou dojet tak akorát k tlašení, spíš tak akorát na odborné lékařské ošetření novorozence a rodičky, po té odmítnete odvoz do porodnice a doktor s tím nic neuděla, jelikož zde bude rozsudek, že ani nemůže a neměl, vše na náklady zdravotní pojišťovny. Je to takové splnění snu, můžu si rodit doma, klidně za účasti své soukromé PA, po té si zavolat doktora a rychlou, budou tam coby dup, PA schovám do ložnice, budu tvrdit, že to bylo nečekané, doktor ošetří a zkontroluje malé, pak mě, já hezky poděkuju, oni odjedou, vždyť už mě přeci ošetřili a řekli, že jsme v pořádku, a já si v klidu užiju to svoje doma. Krásný sen, být tato možnost, hodně zvažuju rodit si ve své posteli. jestli to reálně může projít a může padnout takový rozsudek, tomu nevěřím.
Předchozí