| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Potrebuji radu hlavne od maminek co prodavaji na mmb. Stala se mi takova vec, prodala jsem pani oteplene kalhoty za 299+40 postovne, balicek ji 3.8 odeslala, byly nove bez visacky, jenom vyprane, nenosene, ulozene do skrine. Pani mi 4.8 hned jak dorazil psala, ze jsem se sekla v pase, meli regulaci, ona namerila 35 cm, a ja jsem do inzeratu uvedla 36 cm, ze jim budou ty 2 cm chybet a v zadu na zadecku, ze nasla bile smouhy, jakoby od zehlicky. Tak jsem ji hned psala, jestli mi je muzu nafotit a fotku mi poslala az za 3 dni 7.8, coz se mi zdalo docela dlouho, ale budis, napsala jsem ji, ze se omlouvam, zadne flicky, smouhy jsem si nevsimla po vyprani a nabidla ji slevu 80kc. Slevu neprijala, hctela je vratit, tak jsem rekla ze jo, ze neni problem. Domluvila se semnou, ze 8.8 je odesle. Dnes 12.8 ji pisi na mail, ze je furt nemam a hned mi napsala, ze se omlouva, ale vezla manzela do nemocnice a vubec nemela cas na nic, ale ze dnes odpoledne je odesle. Tak jsem ji napsala, ze nevim jestli je po tydnu chci vratit, ze je to dost dlouha doba, co ja vim co s nima delala....hned za 2 hodiny mi napsala, ze je odeslala, tak jsem ji zadala o podaci cislo a poslala mi ho docela naprdena ted vecer. Jak mam ted postupovat, mam ji vratit 299+40 postovne, nebo take tu postu co ona dnes platila za balicek, mimochodem ho poslala jako BX( posta 49kc). Moc dekuji za rady!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.