Cestovala jsem se 4.měsíčním miminkem z Prahy do Paříže a zpět. Na Ruzyni mne ihned po příchodu do letové haly odchytl pracovník letiště a šel mi zařídit boarding pass, tudíž jsem "předběhla" celou frontu a nemusela čekat s malým, kočárkem a zavazadlem ( letěla jsem sama ). Rovnou mi vzal kufr a odbavil. Pak jsme čekali až nastane čas jít pomalu na check-in a odebrala jsem se s dítětem a kočárkem ( na něm jsem měla autosedačku ) k pasové kontrole. Tam bohužel musí kolečka i sedačka zvlášť projít pásem, pak jsem prošla já s malým na ruce. Když je třeba, mimčo ti podrží. No a pak už jenom čekáš na bráně na povolení k nasednutí do letadla. Stále jsem byla s kočárkem a sedačkou. Po další kontrole projdeš tubusem ( nebo půjdeš do autobusu ) do letadla. Já šla tubusem a tam, kde tě vítají letušky jsem složila kolečka a odevzdala je personálu. Autosedačku jsem si vzít mohla, ale nechtěla jsem, neměla bych ji kam dát a malej by mi v ní stejně jen tak neseděl. Takže mě dovedli na mé místo a dali mi extra safety pás pro malýho, který byl připnut k mému. Po startu se můžeš odepnout a pochodovat...Malej po mě skákal, tak jsme celou cestu spíš prostáli...Musím říct, že letiště v Ruzyni se k maminkám s dětmi chovají suprovně, fakt lepší než např.v té Paříži...tam jsem byla každému celkem putna..
. Uff, to je román, snad ti to pomůže...přeju štastnou cestu!